ЕКСКУРСІЙНИЙ ТУР ДО УГОРЩИНИ "НАЙКРАЩІ ДРУЗІ" ВІД 65 ЄВРО

фото ЕКСКУРСІЙНИЙ ТУР ДО УГОРЩИНИ "НАЙКРАЩІ ДРУЗІ" ВІД 65 ЄВРО

ЕКСКУРСІЙНИЙ ТУР ДО УГОРЩИНИ "НАЙКРАЩІ ДРУЗІ"
Дати виїздів: 19/12/2014 - 22/12/2014

День 1
18:00 – виїзд зі Львова. 
Перетин кордону (Чоп). 
Нічний переїзд в Будапешт.

День 2
Прибуття в Будапешт.
Нас чекає приємний сюрприз… В центрі міського парку розмістилась, мабуть, найпопулярніша угорська купальня і найбільший в Європі бальнеологічний комплекс – купальня Сечені. (вартість 18 /16 євро) До ваших послуг весь спектр водних процедур – 11 купалень, 5 басейнів, турецькі і фінські бані, грязеві маски, солені, вуглекислі, вагові і контрасні ванни. Все це, разом з красивим архітектурним ансамблем, забезпечує купальні величезну популярність.

Оглядова екскурсія по Будапешту. Сім мостів через прекрасний голубий Дунай сполучає помпезну Буду і спокійний Пешт в єдине ціле. І сьогодні ми буз перешкод відвідаємо обидва береги. Вільний час.

У вільний час можна відвідати затишний Сентендре (вартість екскурсії – 25/20 євро). Тихенькими звивистими вуличками ми переносимось у стару Європу. Тут можна придбати справжні угорські сувеніри, відвідати численні музеї і спробувати пряної кухні!

Що може бути краще за розкішні панорами з бокалом шампанського? Пропонуємо насолодитись ними з борту корабля, що відкриє для вас ще більше цікавих куточків міста. Романтика Будапешту (вартість екскурсії – 20/15 євро)
Поселення в готель. Ночівля.

День 3
Сніданок. Виселення з готелю. Вільний день в Будапешті. Пропонуємо відвідати одне з найвеличніших і найкрасивіших міст світу – Відень (вартість екскурсії – 55/45 євро). Оглядова екскурсія. Прекрасна і велична столиця Австрії вітає нас! Це місто – наче велика театральна сцена. І ми з вами на короткий час візьмемо участь у цьому величному спектаклі: пройдемося вражаючими вулицями, пишними палацами і побачимо всю велич колишньої столиці Австро-Угорщини!

Вільний час. Пропонуємо провести його, відвідавши…
Шонбрунн. (вартість 25 /23 євро). Увага: доїзд до Шонбруна на громадському транспорті) Весь розмах великої імперії, могутність полководців та імператорів, розкіш придворних балів і світське життя ми зможемо побачити на власні очі, відвідавши цей палац, що колись був центром всієї Європи!

«Скарби нації» (вартість 25 /20 євро). На цій екскурсії ми відвідаємо скарбницю Габсбургів. Ця династія, що славилась любов'ю до колекціонування, залишила нам безцінні скарби – численні прикраси, імператорські регалії та багато іншого. А серед найцінніших експонатів – найбільший у світі смарагд, Спис Долі і, навіть, Чаша Грааля!!!
Повернення в Будапешт. Зустріч з рештою групи. 
Нічний переїзд в Україну. Перетин кордону (Чоп)

День 4
Прибуття до Львова орієнтовно 12:00

Вартість туру: ВІД 65 ЄВРО 

У вартість включено:
проживання в готелі;
сніданки - шведський стіл;
транспортне обслуговування;
екскурсії, які включені в програму;
медичне страхування;
керівник-супроводжуючий.

У вартість туру НЕ включено:
рекомендовані програми.
консульський збір - 35 € +110 грн (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років та ін., згідно договору про спрощення візового режиму).