Халява на грудень! Лижний тур в Борміо (Італія) 12.12.2014! 11 днів

фото Халява на грудень! Лижний тур в Борміо (Італія) 12.12.2014! 11 днів

Халява на грудень! Лижний тур в Борміо (Італія) 12.12.2014!
«Лижний тур в Борміо», 11 днів

Маршрут: Львів – Відень – Борміо – Санта Катеріна Вальфурва – Вальдідентро – Лівіньо – Мюнхен – Чеський Крумлов – Краків – Львів

Початок туру: 12.12.2014

6 ночей та 5 днів катання на найпрестижнішому гірськолижному курорті Доломітових Альп – Борміо!
Проживання в готелі Baita Clementi **** в центрі курорту з дворазовим харчуванням, а також у вартості скіпас 4 Valley Bormio, який дає змогу кататись у регіонах – Bormio, Valdidentro-Oga-San Colombano та St. Caterina Valfurva!!!
Кожного дня трансфери до різних курортів катання!
Борміо – це не лише прекрасне місце для лижників, а й відомий термальний курорт Італії! 
Відень, Мюнхен, Чеський Крумлов та Краків у вартості туру.
Можливість відвідати Лівіньо – один із найбільш засніжених та сонячних курортів Італії, а також зону безмитної торгівлі (DutyFree)!

Вартість – 620 євро за тур зі скіпасом!

***
Борміо розташоване в широкій і сонячній долині на північному сході Італії, в самому серці гірськолижного району «Alta Valtellina» (200 км трас). Центр міста ще досі зберігає більшу частину своєї традиційної форми та атмосфери. Тут є старовинні церкви і численні будинки, прикрашені фресками і порталами рідкісної краси, які нагадують про його славне минуле. Борміо відоме не тільки як рай для катання на лижах, а й завдяки його термальним ваннам: Terme di Bormio, Bagni Nuovi та Bagni Vecchi, які знані ще з часів Римської імперії!
Борміо – чудове місце для лижників, любителів активного відпочинку, поціновувачів старовини та прихильників термального лікування. Ця область вирізняється широким розмаїттям трас, тут відмінні спуски, а також на цьому курорті один з найбільших в Італії перепад висот – 1792 м.