НЕ ПРОПУСТИ! КОНЦЕРТ ОКЕАНУ ЕЛЬЗИ У ДУБАЙ!

фото НЕ ПРОПУСТИ! КОНЦЕРТ ОКЕАНУ ЕЛЬЗИ У ДУБАЙ!

НЕ ПРОПУСТИ! КОНЦЕРТ ОКЕАНУ ЕЛЬЗИ У ДУБАЙ!
Не встигли відвідати концерт Океану Ельзи в Києві? Не біда! Унікальна можливість побувати на концерті в Дубаї! Поспішайте бронювати! 

Виліт 11.11 Jumeirah Zabeel Saray 5 * на 7 ночей 2010 $! 1/2 DBL

В рамках свого світового турне група «Океан Ельзи» виступить з єдиним концертом в Дубай. Мега-популярні українські рокери вийдуть на сцену Music Hall Dubai 12 листопада поточного року. 
Нагадаємо, що цей концертний майданчик знаходиться на території готельного комплексу Jumeirah Zabeel Saray Hotel, The Palm 5*. Міжнародна преса відгукується про цей зал, як про «місце, де серце зливається з ритмом музики», адже - це не просто театральна сцена і не звичайний музичний клуб. Ресторан-театр - це сучасний концептуальний простір, що об'єднує гастрономічні задоволення і культурну програму.

Jumeirah Zabeel Saray розташований на рукотворному острові The Palm Jumeirah на чудовій неймовірній території. Готель пропонує першокласні умови для відпочинку. У готелі відбивається стиль королівських покоїв турецьких султанів, в інтер'єрі гармонійно поєднується розкіш минулих століть і сучасних технології. 
Складається з основної будівлі і вілл Royal Residence (Роял Резиденс, Ройал Резиденс). З кожного номера відкривається захоплюючий вид на море.

*за детальною інформацією щодо туру звертайтесь за тел. 067-362-08-13 
Завітайте до нас за адресою: м. Рівне, пр. Миру 11, оф. 2