НЕЙМОВІРНЕ СВЯТО ДЛЯ ВАШИХ ДІТОК! ТУР "Зустріч із Святим Миколаєм" всього 299 грн

фото НЕЙМОВІРНЕ СВЯТО ДЛЯ ВАШИХ ДІТОК!  ТУР "Зустріч із Святим Миколаєм" всього 299 грн

НЕЙМОВІРНЕ СВЯТО ДЛЯ ВАШИХ ДІТОК! 
ТУР "Зустріч із Святим Миколаєм" 
Львів - Івано-Франківськ - Коломия - Шешори - Пістинь - Львів
Вартість: 299 грн
Дати виїздів: 08/11/2014 - 08/11/201422/11/2014 - 22/11/2014

День 1
План екскурсії: виїзд зі Львова (7:30) – Івано-Франківськ - 
Коломия (екскурсія до музею "Писанка") - Шешори (відвідини Сріблястих водоспадів) - Пістинь (екскурсія туристично-мистецьким комплексом "Маєток Святого Миколая") - повернення до Львова (орієнтовно 22:00).

Коломия (екскурсія до музею "Писанка").
Місто коломийок, одне з найгарніших міст Галичини, з чудовою сецесійною забудовою центральної частини міста. Обов’язково слід відвідати візитівку Коломиї — унікальний і єдиний в світі Музей писанкового розпису, знаного також як “Музей писанки”, він знаходиться в найбільшому яйці в світі (13,5 м) і має експозицію з 12 000 експонатів. Серед експонатів музею є також писанки з підписами відомих політичних діячів України. За результатами акції Сім чудес України музей опинився на восьмому місці за голосами інтернет-користувачів та на сімнадцятому місці за голосами експертів.

Шешори (відвідини Сріблястих водоспадів).
В межах села р. Пістинька перетинає потужну скельну товщу, утворюючи каскад водоспадів (висота падіння води 4-5м.). Серед Шешорських водоспадів найгучнішими є Великий Гук та Малий Гук. Особливо мальовничими Сріблясті водоспади бувають узимку в морозну пору — тоді потоки води обмерзають крижаними «наростами» чудернацьких форм.

Пістань (екскурсія туристично-мистецьким комплексом "Маєток Святого Миколая"). 
У мальовничому куточку Покутсько-буковинських гір, на окраїні села Пістинь Косівського району активно діє «Маєток Святого Миколая».
Тут ви можете побачити: пошту Св. Миколая, його світлицю, покої, кімнату-музей природи, яка розповідає про тварин і рослини мальовничих Карпат.
Ви зможете придбати сувеніри від Св.Миколая, покататися на санях чи бричці, розпалити гуцульську ватру. Також, кожен охочий може написати лист Святому Миколаю та залишити на його пошті. І будьте певні, що кожен отримає відповідь на свою домашню адресу - зі справжньою печаткою Святого Миколая. 


У вартість входить: транспортне і екскурсійне обслуговування по маршруту. Страхування на час подорожі.

У вартість не входить: харчування, вхідні квитки:
Музей «Писанка» (10 грн. дорослі в т.ч. студенти, 5 грн. діти);
екскурсія туристично-мистецьким комплексом "Маєток Святого Миколая" (5 грн. дорослі, студенти, діти; подарок від св. Миколая 25 грн).