У Рівному створено клуб логічних розваг для дітей

Автор Події міста Опубліковано 11.07.2016 в Новини міста
фото У Рівному створено клуб логічних розваг для дітей

УПРАВЛІННЯ КУЛЬТУРИ І ТУРИЗМУ РІВНЕНСЬКОЇ ОБЛАСНОЇ ДЕРЖАВНОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ

КЗ «РІВНЕНСЬКА ОБЛАСНА БІБЛІОТЕКА ДЛЯ ДІТЕЙ» РОР

вул. С.Петлюри, 27

м. Рівне, 33028

тел. (0362)26-19-94,

тел.(0362)26-45-63

У Рівному створено клуб логічних розваг для дітей

Сьогодні в Рівненській обласній бібліотеці для дітей можна не тільки взяти почитати цікаву книжку, але і поспілкуватися з ровесниками, розважитись, проявити свою творчість і креативність. У відділі обслуговування дітей дошкільного та молодшого шкільного віку це стало можливим завдяки реалізації проекту «Мудрограйлик», який став переможцем конкурсу міні-грантів бібліотечних ініціатив, організованого Рівненським обласним відділенням Української бібліотечної асоціації.

У відділі створено клуб логічних розваг «Мудрограйлик» - ідеальне місце для дозвілля сучасних дітей. В затишній та невимушеній атмосфері молодші школярі можуть випробувати свої сили у настільних та логічних іграх, розвинути увагу й мислення під час інтелектуально-ігрових змагань. Захоплюючі ігри викликають допитливість маленьких користувачів книгозбірні, адже пізнавати світ так цікаво, коли поруч книга і мудра гра! Досить насичено проходять творчі години та майстер-класи з паперопластики й художньої аплікації. Вони виховують почуття прекрасного, чудово розвивають фантазію та дрібну моторику рук. Кожна дитина має можливість проявити індивідуальність, відчути себе митцем, який створює щось неповторне власними руками.

Любі батьки!

Якщо ви бажаєте, щоб ваші діти відпочивали та розважались у затишному й безпечному місці, в оточенні книг і знань – ласкаво просимо до обласної бібліотеки для дітей.