Відкриття театрального сезону 10 жовтня 2015 року!

фото Відкриття театрального сезону 10 жовтня 2015 року!

Друзі! Прийшла осінь, а отже, вже зовсім скоро наш театр знову гостинно прочинить двері для усіх ВАС! Ми не можемо дочекатись, коли своєю присутністю ВИ вдихнете нове життя у нашу творчу, але все ж буденність. Рахуючи дні, хвилини, години до зустрічі з ВАМИ, ми готуємо яскравий подарунок - нову прем'єру! До Відкриття театрального сезону 2015-2016, 10-11 жовтня на сцені нашого театру оживуть герої творіння, роману-бестселеру американської письменниці Елеонор Портер - "Полліанна".
Це історія про веснянкувату, але вцілому звичайну дівчинку. Але лише на перший погляд вона така, як і усі її однолітки. Насправді ж дівчатко - невгамовна, надзвичайна сонячна, позитивна сила, яка змінить життя похмурого, сірого  містечка.

Оповідь про Полліанну завжди хвилювала серця людей -  за мотивами цього твору знято численні фільми та телесеріали.  Не одній дівчинці пощастило  відчути себе у ролі натхненниці і фактично рятівниці містечкового соціуму.

У Рівному нагода надихати випала 10-річній рівнянці Ользі Боровець. Вона нарівні з іншими юними рівняночками пройшла через кількаетапний кастинг і вийшла у фінал.

Зараз триває активний репетиційний процес.  Увесь театр гуртом на чолі з режисером, народним артистом  України та лауреатом Національної премії ім. Тараса Шевченка Володимиром Петрівим працюють над створенням нової постановки.

"Ми будемо робити виставу про те, як дитина здатна змінити світогляд дорослого, як дитина здатна вплинути на дорослих, аби вони по іншому подивились на світ.", - Володимир Петрів.
Сподіваємось, вистава принесе радість і у ваші серця та родини. Отож, якщо ви скучили за театром, за справжніми емоціями,  а також прагнете вхопти шматочок радості - запрошуємо у Рівненський академічний музично драматичний театр розпочати з нами театральний  сезон та переглянути нову виставу.

Здобутим позитивом не забудьте поділитись з оточуючими, адже тоді радість ВАША примножиться!