ВІДСВЯТКУЙ НОВИЙ РІК 2015 У ЛЬВОВІ!!! 29.12.14-04.01.15 (7 днів/6 ночей)

фото ВІДСВЯТКУЙ НОВИЙ РІК 2015 У ЛЬВОВІ!!!  29.12.14-04.01.15 (7 днів/6 ночей)

ВІДСВЯТКУЙ НОВИЙ РІК 2015 У ЛЬВОВІ!!! 
29.12.14-04.01.15
(7 днів/6 ночей) 

1 день 29.12.14 понеділок.
Прибуття до Львова. Зустріч на вокзалі. Трансфер в готель. Поселення (згідно з правилами готелю з 14.00)*.
14.00-17.00 Факультативно пропонуємо: 
Пішохідна екскурсія по Львову "Визвольними шляхами" (3 год.). Під час екскурсії ви дізнаєтесь чому саме на Західній Україні завжди був національний дух, які у Львові жили патріоти, що вони робили для процвітання України, хто ж такі січові стрільці, Є. Коновалець, С. Бандера, Р. Шухевич, Т. Чупринка, що таке ЗУНР і ОУН, з ким воювали УПА та дивізія СС Галичина, і проведе її для вас один з найкращих гідів м. Львова. -100грн. за особу, додатково оплачуються вхідні квитки -10грн за особу. 

2 день 30.12.14 вівторок
Сніданок в ресторані готелю.
Оглядова екскурсія по Львову (автобусна): захоплююча зустріч з минулим на горі Високий Замок, з якої видно увесь Львів - як на долоні, знайомство з княжим Львовом: придворною церквою Св. Миколая, церквою Св. Параскеви - у якій зберігся найдавніший львівський іконостас 17 ст., костелами св. Івана Хрестителя та Марії Сніжної, а далі: вишуканий сецесійний проспект Шевченка, архітектурний комплекс головного галицького греко-католицького храму - Собору Святого Юра, Університет, Львівська Політехніка, палац Потоцьких, Личаківський меморіальний цвинтар, занесений до світової спадщини ЮНЕСКО (могили Ів.Франка, М. Шашкевича, С. Крушельницької, композиторів С. Людкевича, А. Кос-Анатольського та В. Івасюка, архітектора З. Горголевського). Наприкінці екскурсії відвідання музею пива з дегустацієї львського пива (додатково оплачується квиток 20грн за особу). 

3 день 31.12.14 середа
Сніданок.
Пішохідна екскурсія «Місто з ароматом кави»: Під час екскурсії Ви дізнаєтеся про історію вживання кави, її шляхи в Європу та до Львова, історію львівських кав’ярень. Розпочнемо подорож на центральному проспекті Львова – пр. Свободи біля Оперного театру - архітектурної перлини Львова, одного з найгарніших театрів Європи. Далі перейдемо до площі Ринок – серця старовинного міста, пройдемся вузенькими середньовічними вуличками з величним ансамблем Успенської церкви - архітектурним шедевром українського ренесансу, бароковим Домініканським костелом – у якому можна послухати органну музику, єдиною у Львові готичною пам”яткою - Латинською катедрою, яку будувати майже 100 років, каплицею Боїмів – усипальницею багатих міщан, вул. Вірменською з унікальною Вірменською церквою та будинком „пір року”... Ви почуєте безліч легенд про місто, його мешканців.
Підготовка до святкування Нового 2014 року.
СВЯТКУВАННЯ НОВОГО 2014 РОКУ!!! (в готелі «Гетьман» - 600грн. за особу, в готелі «Евроготель» - 990грн. за особу для проживаючих в готелі). 

4 день 01.01.15 четвер
Сніданок.
15.00 -17.00 Пішохідна екскурсія «Австрійський Львів»: будинок вчених (Казино), Львівський Національний Університет, палац Потоцьких, проспект Т.Г. Шевченка, проспект Свободи, площа А. Міцкевича та ін. Під час екскурсії ви дізнаєтесь історію міста Львова в період XVIII – поч. XX ст. 

5 день 02.01.15 пятниця
Сніданок.
09.30-18.00 Одноденна екскурсія „Золота підкова Львівщини” (факультативно -175грн., потрібно бронювати при бронюванні туру) з відвіданням Олеського замку (пам’ятка архітектури та історії XIII-XVIII ст., колишня резиденція польських королів); сьогодні - це музей-заповідник, відділ Львівської галереї мистецтв, де виставляються унікальні твори мистецтва, скульптури, портрети, натюрморти, меблі). Підгорецького – видатна пам’ятка архітектури пізнього Ренесансу, який був збудований для коронованого гетьмана С. Конецьпольського як замок розваг; та Золочівського замку (споруджений в 1630-х рр.). На подвір’ї замку стоять пізньоренесансні Великий та Китайський палаци. Таку ж будівлю можна побачити у Санкт-Петербурзі та Берліні. Приїзд до Львова.

6 день 03.01.15 субота
Сніданок.

Пропонуємо факультативно:
09.03-16.00 Екскурсія в м. Жовква і Крехівський монастир.
Виїзд зі Львова. Відвідування ренесансного міста Жовква з оглядом церкви св. Трійці, прогулянка центром міста, що зберіг оригінальний вигляд з ХVІІ століття, огляд королівського замку, костелу св. Лаврентія і Станіслава, церкви з росписами Юліана Буцманюка в стилі українського арт-деко. Переїзд у Крехівський монастир, огляд ц. Святого Миколая з чудотворною іконою Богородиці Верхратської. Повернення у Львів. (факультативно - вартість 170 грн. на 1 особу).

Пропонуємо факультативно:
- 21.00 -23.00 Екскурсія «Нічна варта» (факультативно 120грн за особу, потрібно бронювати при бронюванні туру). Якщо, випадково, вночі не спатиметься, визирніть у вікно – і побачите людей з ліхтарями. Не лякайтесь, це – помічники бургомістра… Вони просто бережуть Ваш сон…Несподівані зустрічі, моторошні легенди, привиди, таємні обряди, загадкові вулиці та темні закутки — все це чекає на Вас під час нічної мандрівки Львовом! Якщо не боїтесь стати помічником пана Шлюсселя чи пані Зосі — приєднуйтесь! За якісну роботу Вас посвятять в працівники Нічної варти Львова. 

7 день 04.01.15 неділя
Сніданок. Виселення з готелю до 12.00.
12.00-14.00 Екскурсія підземеллями Львова, під час якої ви відвідаєте підземелля однієї з львівських церков, одну з найстаріших діючих аптек Львова музей-аптеку, дізнаєтесь секрети приготування та скуштуєте справжню львівську каву в одній з львівських кав’ярень (факультативно 100 грн за особу, додатково оплачуються вхідні квитки вхідні квитки: музей-аптека -15 грн, дегустація кави, підземелля церкви-10грн.).
Виїзд зі Львова.

Ціна в грн. на 1 особу (мін.2 ос.): від 1750 грн

У вартість включено:
- проживання (6 ночей) у готелі (2-місне розміщення),
- 6 сніданків;
- трансфер вокзал-готель;
- оглядова автобусна екскурсія по Львову;
- пішохідна екскурсія «Місто з ароматом кави»,
-пішохідна екскурсія «Австрійський Львів».

Додатково оплачується: 
- вхідні квитки;
- факультативні програми –потрібно бронювати при бронюванні туру! («Нічна варта» -120грн, екскурсія «Золота підкова Львівщини» -175грн. (вхідні квитки в замки оплачуються додатково на місці 50грн за особу, «Підземеллями Львова» -100грн. за особу, вхідні квитки- оплачуються на місці),
- обов’язкова Новорічна програма –потрібно замовляти при бронюванні туру (в готелі «Гетьман» - 600грн. за особу, в готелі «Евроготель» - 990грн. для проживаючих в готелі).