ВІДСВЯТКУЙТЕ НОВИЙ РІК В ПАРИЖІ, ТУР "МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!"

фото ВІДСВЯТКУЙТЕ НОВИЙ РІК В ПАРИЖІ, ТУР "МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!"

ВІДСВЯТКУЙТЕ НОВИЙ РІК В ПАРИЖІ, ТУР "МРІЇ ЗБУВАЮТЬСЯ!"
Львів - Чоп - Будапешт - Відень - Париж - Зальцбург - Львів
Вартісь туру : 310 EUR
Тривалість: 7 дн.
Дати виїздів: 29/12/2014 - 04/01/2015

День 1
8:00 – виїзд зі Львова, перетин кордону (Чоп). Переїзд в Будапешт.
Вечірня оглядова екскурсія Будапештом. Сім мостів через прекрасний голубий Дунай сполучає помпезну Буду і спокійний Пешт в єдине ціле. І сьогодні ми без перешкод відвідаємо обидва береги. 
Поселення в готель. Ночівля.

День 2
Сніданок. Виселення з готелю. Переїзд у Відень. 
Оглядова екскурсія у Відні. Прекрасна і велична столиця Австрії так близько! Це місто – наче велика театральна сцена. І ми з вами на короткий час візьмемо участь у цьому величному спектаклі: пройдемося вражаючими вулицями, пишними палацами і побачимо всю велич колишньої столиці Австро-Угорщини!

Вільний час. Пропонуємо провести його, відвідавши…
Шонбрунн. (вартість екскурсії 25 євро) Увага: доїзд до Шонбруна на громадському транспорті) Весь розмах великої імперії, могутність полководців та імператорів, розкіш придворних балів і світське життя ми зможемо побачити на власні очі, відвідавши цей палац, що колись був центром всієї Європи!

«Скарби нації». На цій екскурсії ми відвідаємо скарбницю Габсбургів. Ця династія, що славилась любов'ю до колекціонування, залишила нам безцінні скарби – численні прикраси, імператорські регалії та багато іншого. А серед найцінніших експонатів – найбільший у світі смарагд, Спис Долі і, навіть, Чаша Грааля!!!(вартість екскурсії 25 євро)
Нічний переїзд в Париж.

День 3
Сніданок. 
Оглядова екскурсія по Парижу. О, це місто! Воно наче перше кохання. Бракує слів, щоб його описати! Бракує повітря від захоплення! І так мало часу, щоб його пізнати! 

Вільний час. Пропонуємо провести його, відвідавши додаткові екскурсії:
Монмартр. Такий домашній, тихий, так, наче ти і не в Парижі. Осередок богеми – Моне, Пікассо, Роден, Дюма, Дега, Даліда, Вольтер починали свій шлях до слави саме тут. Милі кафе і, навіть власні виноградники – тут є все!(вартість екскурсії 15 євро)

Лувр. Мабуть, не знайдеться людини, яка б не чула про цю скарбницю світової культури. Адже це найвідоміший музей світу! 35000 робіт представлені на 60000 м²! Ми ж спробуємо звернути вашу увагу на найцікавіші експонати. Не гаймо часу! (вартість екскурсії 30 євро)

Наступна екскурсія перенесе нас в один з найстарших районів Парижу - Латинський квартал. Віками по його брукованих вуличках ходили студенти Сорбонни. Саме тут знаходиться кам'яний герой роману Віктора Гюго – Собор Паризької Богоматері. (вартість екскурсії 15 євро)

Іще один цікавий спосіб познайомитись з містом закоханих – це прогулянка «На кораблику по Сені». Так романтично дивитись як мимо пропливають Нотр Дам де Парі, Лувр, численні мости, ну, і звісно, прекрасна Ейфелева вежа…(вартість екскурсії 10 євро)

Вітаємо з Новим Роком!!!
Поселення в готелі. Ночівля

День 4
Сніданок. Вільний день в Парижі. 
Пропонуємо поїздку в Нормандію. Небо пастельних тонів, що м'яко переходить в синяву Ла-Маншу. Такого неба немає більше ніде. Воно надихало Клода Моне, Мопассана і Пруста на їхні твори. Нормандія – справді найромантичніше провінція Франції. А ще тут роблять найсмачніший кальвадос і найсвіжіші морепродукти! (вартість екскурсії 60 євро)
Повернення в Париж. 
Для тих, хто любить повеселитись завжди чекає «Мулен Руж» з незмінно популярним шоу «Феєрія» (повернення в готель оплачується додатково).(вартість екскурсії 110 євро)
Ночівля.

День 5
Сніданок. Виселення з готелю. 
Факультатив "Діснейленд" - казка, яку повинен побачити кожен!!!. Парк налічує сорок дев'ять атракціонів у п'яти тематичних «землях», тож і діти, і дорослі - кожен, хто опиниться у чарівному світі Disneyland буде бажаним гостем. (пересування на громадському транспорті – оплачується додатково). (вартість екскурсії 80 євро)
Нічний переїзд в Зальцбург.

День 6
Зальцбург називають сценою Європи. І недарма, адже саме тут, серед засніжених вершин і кришталевих озер народився один із найталановитіших і найвідоміших композиторів – Вольфганг Амадей Моцарт. 
Вільний час.
Переїзд на територію Угорщини. Ночівля в готелі.

День 7
Сніданок. 
Переїзд по території Угорщини. Перетин кордону. 
Повернення до Львова (орієнтовно 23:00).

У вартість включено
проживання в готелі;
сніданки - шведський стіл;
транспортне обслуговування;
екскурсії, які включені в програму;
медичне страхування;
керівник-супроводжуючий.

У вартість туру НЕ включено:
рекомендовані програми.
консульський збір - 35 € +110 грн (крім категорії громадян звільнених від оплати - пенсіонери, діти до 18 років та ін., згідно договору про спрощення візового режиму).