Рівненський «Калігула» зароблятиме на армію

фото Рівненський «Калігула» зароблятиме на армію

Рівненський «Калігула» зароблятиме на армію

Війна триває. Гинуть кращі. Ворог лютий і безжальний.

Тому ми маємо не здаватись і ще активніше об’єднати зусилля у підтримці наших захисників.

28 вересня, у неділю, о 19.00 Рівненський облмуздрамтеатр влаштовує ще один благодійний показ на користь армії. Цього разу вибір впав на абсурдну трагедію за твором А. Камю «Калігула». В усі часи були тирани і диктатори, які за будь-яку ціну, нехай навіть ціною тисяч чи мільйонів життів, прагнули прославитись і увійти в історію. Про це й вистава.

Вартість благодійного квитка 50 грн. Квитки можна придбати у касі театру та за телефоном 0673281515, 099 193-62-60

Хоча «Калігула» й не нова постановка у репертуарі театру, проте надзвичайно популярна серед глядачів. Окрім того вистава є переможцем багатьох вітчизняних і міжнародних фестивалів.

Усвідомлюємо, що кожен жертвує на армію у різний спосіб і можливостей сотні. Проте, придбання квитка на виставу це не лише добра справа, але й приємне дозвілля у товаристві небайдужих людей.

Ми безмежно вдячні рівнянам за активність під час першої акції у театрі, коли 16 липня на показі поетичної містерії «Та не однаково мені…» ми зібрали 28 500 грн. Усі до копійки гроші ми витратили на необхідне для батальйону «Горинь» і передали воїнам у день їхнього від’їзду у зону АТО.