Плавальний басейн СДЮШОР (ЗОШ №25)

м. Рівне, вул. Євгена Коновальця, 17а [Карта]
пн.-суб.
32607

Плавальний басейн СДЮШОР. Школа №25


Відгуки 11

 
Официальный магазин Чемпион - динамично растущая коммерческая специализированная компания, работающая на Российском экономическом рынке более 7лет. Ищите садовую технику для помещения, но не ведаетее,что лучше и где её взять? Мы вам можем предложить найти наш магазин ФМ Чемпион. У нас колоссальный подборка ДРОВОКОЛЫ. Когда вы лично приняли решение сегодня купить Распылители бензиновые мы предложит вам все модели товара. Магазин ФМ Чемпион это то место где можно купить все для дома начиная с ВОЗДУХОДУВКИ и заканчивая ВЫСОТОРЕЗАМИ. Купить садовую оборудование и приборы в указанном онлайн магазине на сайте в режиме online можно по будням и в выходные и праздничные дни Подвозка хоть какого агрегата при закупочной цене от девяти тысяч рублей происходит по городу бесплатно. Мы предоставляем гарантийное обеспечение на все изделия, те что есть в нашем магазинеФМ Чемпион. Отправление товара по адресу выполняется в течении 1-5 суток с момента заказа. Сроки зависят от города доставки товара, подобную информацию уточнит сотрудник магазина. russiachampion.ru: официальный сервис чемпион
 
1. За відвідування в вечірній час платиш гроші (30 грн.) без отримання чеку чи квитанції. Гроші ідуть поза каси. 2. Запускають в 20.30 "випроваджують" в 21.15. Час на перевдягання не передбачено. 3. Сушилки для волосся чи фени - відсутні. 4. Вода дуже мутна, хоча і пахне хлором. Цей басейн типовий приклад корупції "на місцях" . Стан роздягален та залу басейну цілком задовільний.
 
1.Заведіть мобільний телефон 2.В роздягалгах немає шаф для одягу, отже прибийте крючки для речей, поставте лавки для сумок 3.Робота кранів -окреме питання: де тече, де ллє, де фонтанить, 4.Бережіться калюж, як у душевій, так і в роздягальні. І будьте готові до тьоті із шваброю (іноді) по ногах. Легеньке хамство,бо звикли так із дітьми себе вести. 5.Якщо забули шапочку чи тапки- Вам їх люб"язно дадуть 6.Речі зберігають 7.Басейн еконмкласу і економпослуг на "3", але основне, що він є на цей район. 8.Персонал чемний, окрім тьоть із швабрами. 9.Чому немає тренерів для дорослих у вихідні за окрему плату?
 
Напишіть будь ласка розцінки на відвідування, тривалість відвідування.Дуже дякую!!!
 
напишіть будь ласка розцінки на відвідування басейну, дитячий/дорослий (разовий, абонемент), тривалість сеансу. Дякую
 
напишіть будь ласка розцінки на відвідування басейну, дитячий/дорослий (разовий, абонемент), тривалість сеансу. Дякую
 
напишіть будь ласка розцінки на відвідування басейну, дитячий/дорослий (разовий, абонемент), тривалість сеансу. Дякую
 
теж цікавить таке питання,можливо вам відповіли,то відпишіть будь ласа мені)дякую!
 
Вітаю всіх працівників! Здоров’я та радості в прийдешньому році!
 
Приношу свою подяку адміністрації плавального бассейну!У часи фінансової кризи його блакитна глибочінь може порадувати прохолодою і бадьорістю навіть найманого працівника з мінімальною заробітньою платнею!З новим роком Вас, дорогі!

Залиште свій відгук