Рівненський авіаційно-спортивний клуб

м. Рівне, вул. Курчатова, 3 (4-й поверх) [Карта]
згідно плану роботи клубу
22112

   Приміщення авіаспортклубу знаходиться в м. Рівне по вул. Курчатова, 3 (4-й поверх). Там розташовані класи для проведення теоретичних занять по підготовці спортсменів-парашутистів та льотчиків-планеристів. Підготовка проводиться перед льотним сезоном (орієнтовно з початку лютого по квітень) досвідченими інструкторами! В курс програми по підготовці льотчиків-планеритсів входить вивчення таких дисциплін як аеродинаміка, метеорологія, штурманська підготовка, будова планера, а для спортсменів парашутистів - будова парашуту та практичні заняття по укладці парашуту та відпрацюванню дій в повітрі.

    Протягом льотного сезону інструкторський склад знаходиться на аеродромі (орієнтовно з травня по жовтень). В цей період (переважно по вихідним дням) спортсмени авіаспортклубу та прихильники авіації безпосередньо займаються стрибками та польотами.
    Польоти та стрибки відбуваються на базі Рівненського авіаційно-спортивного клубу, а саме на аеродромі "Воронів", що знаходиться в Гощанському районі. Аеродром розташований в 33 км на схід від міста Рівне, неподалік села Воронів. База аеродрому має розвинуту інфраструктуру. На території розташовані приміщення для проживання спортсменів та гостей, класи для підготовки до стрибків та польотів спортсменів-парашутистів і льотчиків-планеристів.
    В розпорядженні клубу є комплекс техніки, що дозволяє здійснювати польоти на початковому етапі навчання, а також маршрутні польоти на планерах. У розпорядженні клубу є планери: Л-13 "Бланік", Jantar Standard, Jantar Standard-2, Jantar standard-3, Лак-12, а також літаки Вілга-35а(для буксирування планерів) та Ан-2(для стрибків з парашутом).
   Гості аеродрому можуть розташуватись на ночівлю в міні-готелі. Також тут є можливість прийняти душ, приготувати їжу, відпочити на березі мальовничого ставка...
    Параметри та географічне розтушування аеродрому "Воронів" дозволяють здійснювати стрибки з будь-якими типами парашутів та виконувати всі види польотів на літаках та планерах у всіх напрмках без особливих обмежень повітряного простору.

Адреса аеродрому: Рівненська область, Гощанський район, с. Воронів


Відгуки 13

 
Приїхали на базу, попередньо домовившись з персоналом про всі умови, включно з дозволом на зйомку екшн-камерою стрибка. Потративши масу часу, нервів і грошей, нас тупо проморозили, сказавши що не можна. Неадекватність працівників! По дорозі до клубу ледь не виплюнули власні легені. Жах!
 
А яка цыіна на літо 2017 р.? З інструктором
 
В яку пору року здійснюються прижки?
 
Цікавить коли можна здійснити стрибок? Які ціни на даний момент?
 
Доброго дня! Стрибнути можна в будь-які вихідні за попереднім записом (068) 104-10-10. Десантний стрибочок вартує 750 грн, стрибочок у тандемі - 2750 грн.
 
http://rask.rv.ua/ http://vk.com/rivneskysport https://www.facebook.com/Aviaclub.Rivne (068) 104-10-10 Тут можна отримати відповіді на всі запитання, придбати сертифікати, записатися на стрибки та польоти.
 
Доброго дня! 7-го лютого відбудеться День відкритих дверей у приміщенні Мототреку за адресою м.Рівне, вул.Курчатова, буд.4, 3-й поверх. Наразі ціна самостійного стрибка з висоти 1000 м - 700 грн, стрибка у тандемі з інструктором з висоти 3000 м - 2500 грн, польоти на планері - від 700 грн залежно від тривалості польоту. Також можливо замовити відеозйомку стрибка. Наявні подарункові сертифікати. До зустрічі на Дні відкритих дверей!
 
Чи можна придбати сертифікат на прижок в подарунок? Ціна сертифікату?
 
Відповіді на усі питання в офіційній групі клубу https://vk.com/rivneskysport
 
Доброго Дня! скажіть будь-ласка скільки коштує прижок з парашутом?
 
скільки коштує? І що для цього потрібно? стрибки з парашутом
 
Яка зараз ціна? Що для цього потрібно
 
яка зараз ціна стрибка?? і до якого числа сезон...чи можна стрибнути 4 листопада?? хотіла б зробити подарунок другу....чи можна оплати стрибок і подарувати сертифікат..а він би у зручний для себе час зробив це..??

Залиште свій відгук