НОВИЙ РІК У КАРПАТАХ !

Автор Туристична агенція «Експрес-Тур» Опубліковано 20.12.2020 в
фото НОВИЙ РІК У КАРПАТАХ !

««НОВОРІЧНА КАЗКА КАРПАТ »

ДАТИ ТУРУ: 31.12 — 03.01 (4 ДНІ/3НОЧІ)

Виїзд із міст: Рівне,  Луцьк,  Дубно,  Тернопіль, Кременець,  Львів

  

ПРОГРАМА ТУРУ ТА ГРАФІК РУХУ:

 1 день:  31 грудня 2020 року : Рівне – Яремча –Микуличин 

 04.30 — виїзд із м Рівне (інші міста уточнюються індивідуально)

05.30 — 06.00 — Зупинка на ранкову каву, туалет у с Дружба.

10.30 — 12.30: Приїзд до міста Яремчі — центру гуцульського краю та традицій …. Прогулянка найбільшим Сувенірним Ринком Гуцульщини, містком кохання — загадування бажання для всіх охочих найти своє кохання або укріпити існуюче, відвідання етно-ресторану Гуцульщина, прогулянка вздовж р Прут та водоспаду Пробій!. Вільний час. Обід у місцевій колибі (власний кошт). Купівля сувенірів, гуцульських наливочок, пива, бринзи .. і т .

12.30 – 15.30 – пропонуємо передноворічний відпочинок у надсучасному Спа комплексі при відомому готелі «Романтік Спа», де ви зможете поринути у світ релаксу, комфорту та високого сервісу  у місцевих термальних басейнах з гідромасажем, відпочити в саунах і парних, загартувуватися в льодовій кімнаті і холодній купелі. Тут є закритий басейн, спа-басейн під відкритим небом, дитячий басейн з гіркою, та такі Спа –сауни: фінська сауна, пивна парово, аромогрот, льодова кімната, крижана купіль, а ще для вашої повної релаксації пропонують поніжитися на ергономічних лежаках.( ціна 690 грн / ос /3 год, 390 грн діти до 14 років )  Зверніть увагу: біленькі халати , тапочки, полотенця – входять у ціну квитка ! 

  

16.30 — 17.00 – переїзд на поселення у міні готель. Розміщення у номерах із вигодами. Є 2-х, 3-х, 4-х місне розміщення. Вечеря (у вартості). Вільний час! Відпочинок. Підготування до святкування Нового Року !  

22.00 – запрошуємо вас до святкого новорічного столу , аби провести Старий Новий рік ….трішки потанцювали, поспівали, келихи підняли…та гайда у Новий 2021 рік !! Новорічна забава до ранку ! Святковий феєрверк, смачні гуцульські страви, наливочки, винце, веселі музики, запальні танці, привітання та смішинки, що може бути краще ?? Їдемо з нами !

   

З НОВИМ 2021 РОКОМ !

 2 день: 01 січня 2021 року : Микуличин — Буковель

10.00 – пізній сніданок (у вартості). 11.00 – Виїзд до ГК Буковель ! 

  

11.30 -16.30 — Переїзд до «КРАЇНИ БУКОВЕЛЬ» — країни зимового драйву, позитивних емоцій, гарного «сніжного» настрою та розваг. На вас чекають лижі, санчата, ковзати, найвищі канатно –крісельні витяги, смачні колиби, гарячий глінтвейн ! Завітаємо до унікального етно парку «Гуцул-Ленд», парку «Динозаврів», побачимо унікальний готель побудований зі снігу та льоду, послугами якого ви можете скористатись:екскурсія з оглядом фотозон Ice Restaurant та номерів Ice Hotel, Ice Bar з льодяним посудом і великою кількістю напоїв, Ice Hotel — готель де можна провести ніч в крижаному номері, але в теплому ліжку, бранч в Ice Restaurant з ексклюзивним меню, вечеря в Ice Restaurant з трансфером на багі та авторськими м’ясними стравами. ОТОЖ, НАСОЛОДЖУЄМОСЯ СПРАВЖНІМ «ЗИМОВИМ РАЄМ» !!

  

17.00 -18.00 – зупика у приватній броварні для закупівлі смачного , натуральнго гуцульського пивка !

  

19.00 -19.30 – повернення у готель. Вечеря (у ціні туру). Вільний час.Є можливість відвідати баньку,посмажити шашлик  іт д .т 

 3 день: 02 січня 2021 року : Ворохта — Верховина — Криворівня

08.30 – сніданок (у вартості). 09.30 – Виїзд на екскурсії до колоритної Верховини! 

10.30 – 11.30 – відвідаємо з вами невелике, але дуже мальовниче,  високогірне містечко –Ворохту, що знаходиться 850 м над рівнем моря, лежить у верхів’ї річки Прут, на території Карпатського природного національного парку. Тому , Ворохта ще відома туристам,  як центр зимових видів спорту. Тут є комплекс чотирьох трамплінів з витягом, що завдяки штучному покриттю діють цілорічно !  Зупинемося з вами також і на сувенірному ринку , аби ви змогли придбати собі сувенірчиків !

 

12.30 -13.30 –переїзд до Верховини, знайомство з якою . розпочнемо – із гуцульської магії та чародійства!!  Оскільки, саме тут, знаходиться один з найцікавіших об’єктів для любителів містики і чаклунства – Музей гуцульської магії. У ньому представлені експонати, що розповідають про карпатських чаклунів і знахарів – мольфарів. Згідно з переказами, вони є носіями давніх магічних знань, мають чаклунські (екстрасенсорні) здібності. Про звичаї і таємниці карпатських чаклунів можна дізнатися у стінах цього незвичайного музею

13.30 – 14.30 – відвідаємо з вами ще один цікавий колоритненький музей «Тіні забутих предків». Саме у цьому приміщенні впродовж семи місяців проживав видатний кінорежисер Сергій Параджанов, — під час зйомок відомої екранізації твору Михайла Коцюбинського «Тіні забутих предків». Музейна експозиція представляє речі, що пов’язані з фільмом. Цікавим експонатом є весільна ґуґля, в якій був одягнений головний герой фільму Іван (Іван Миколайчук). На стінах висять світлини з фільму. У будинку-музеї є також автентичні гуцульські одяг та предмети побутового вжитку

  

14.30 -15.30 – пропонуємо пообідати у місцевій колибі (власний кошт) та спробувати національної гуцульської кухні, наливочок та настоянок 

15.30 – 16.30 – переїзд до унікального музею етнографії, гуцульського побуту на народних інструментів «Романа Кумлика», , що був відкритий 7 січня 2000 року і розташовано у родинному будинку ! Господар збирав матеріали протягом 30 років. Це — предмети побуту, давній гуцульський одяг, старовинний посуд, знаряддя праці, грошові знаки різних часів та багато цікавого про життя гуцулів. Особливою гордістю музею є колекція музичних інструментів. Під час екскурсії ми поринемо у справжню атмосферу свята!  Навчимося грати на гуцульській трембіті, гуслях …

17.00 – 19.00 – яскравим завершенням сьогоднішнього дня стане Гуцульська забава,з місцевими, колоритними музиками, танцями та  співами. Ми поринемо у новорічну атмосферу танцюючи на повну з місцевими газдами! Під час забави на Вас чекають: майстер-класи з гуцульських танців: гуцулка, решето, голубка; гуцульські співаночки, коломийки, пісні про Карпати  і т д ..  

20.00 –20.30: повернення до готелелю,вечеря (у ціні туру),  вільний час, відпочинок ! Є можливість відвідаии баньку , посмажити шашлик !  

 4 день:  03 січня 2021 року : Буковель — Рівне

08.30 –сніданок (у вартості). 09.00 -Виселення. Виїзд на екскурсії до ГК Буковель .

10.00 -16.00-запрошуємо до зимової Казки Карпат ! Пропонуємо відчути справжній дух зимового, сніжного драйву та неймовірного релаксу ! Адже крім звичних лиж, сноубордів, канатно-крісельних витягів, тут кожен знайде собі розваги до душі та тіла по власному гаманці !

  

Пропонуємо SPA-відпочинок  у «VODA CLUB», що знаходиться на березі найбільшого штучного озера України ! «VODA CLUB взимку – це улюблене місце наших туристів ! Саме тут працює безліч критих та закритих басейнів зони джакузі з підігрівом води, сауни,  а також працює безліч ресторанів. Як української та європейської кухні .На вас чекає відпочинок у :

  

  • Всесезонний теплий басейн (глибина 1,5 м, температура 28°C),
  • басейн з підігрівом на плавучій терасі (глибина 1,5 м, температура до 26°),
  • холодний освіжаючий басейн, глибина 1,2 м, температура 10-12°C,
  • тераса Kids paradise з теплим дитячим басейном (глибина 40-80 см, температура 28°C),
  • гірками, дитячим ігровим майданчиком з водними перешкодами, басейн з обмежувачем глибини: озерна вода, глибина 1,5 м
  • 10 джакузі під відкритим небом, температура 32-36°C,
  • надувний водний парк посеред озера.
  • 8 барів у різних куточках комплексу,
  • кальяни та коктейлі на будь-який смак,
  • «Osteria Italiana» — італійський ресторан, де ви скуштуєте: італійські сніданки, піцу з дров’яної печі, поєднання традиційних форм пасти і соусів, антипасті — звичні закуски італійців, національні страви з різних регіонів Італії,
  • тераса ресторану з виглядом на мальовничі Карпати.

а також :

  • BIKE ZIP: це можливість покататися на велосипеді по канатній дорозі, протягненій через озеро Молодості та насолодитися панорамним виглядом Карпат! Загальна довжина одного проїзду 560 м. Відчуй смак пригод та шаленого драйву разом з BIKE ZIP.
  • НАЙДОВШИЙ ТРОЛЕЙ В УКРАЇНІ: Тролей – це швидкісний спуск на ролику по крутонахиленому тросу. Політ на тролеї «Буковель»– це справжня повітряна пригода! За 100 секунд ви зможете пролетіти від вершини гори Буковель до самісінького центру курорту — на дах паркінгу №2. Довжина тролею «Буковель» становить 1130 метрів з перепадом висоти більш ніж 190 м! Атракціон має 3 лінії, належить до 10-ки найдовших в Європі і є найдовшим в Україні!
  • «БУКОВЕЛЬСЬКІ ГІРКИ» — це абсолютно нова екстремальна розвага для всіх любителів яскравих вражень. Це зіплайн, підвішаний на канатах між деревами, з підйомами, спусками і крутими віражами. Загальна довжина «Roller Coaster zipline» становить понад 500 м на висоті до 15 м. Відвідавши «Буковельські гірки», ви отримаєте море крутих і незабутніх емоцій.
  • УНІКАЛЬНИЙ ГОТЕЛЬ ІЗ СНІГУ «Ice Hotel,» побудований зі снігу та льоду, послугами якого ви можете скористатись: екскурсія з оглядом фотозон Ice Restaurant та номерів Ice Hotel, Ice Bar з льодяним посудом і великою кількістю напоїв, Ice Hotel — готель де можна провести ніч в крижаному номері, але в теплому ліжку, бранч в Ice Restaurant з ексклюзивним меню, вечеря в Ice Restaurant з трансфером на багі та авторськими м’ясними стравами.
  • ЕТНО ПАРК «ГУЦУЛ ЛЕНД»» – це захопливі історії про життя та побут горян Українських Карпат: гуцулів, бойків та лемків. Це територія, що поєднує в собі різні площадки відпочинку та розваг на території «Буковелю», яка знаходиться за Озером Молодості.

Та багато ще цікавинок !  ОТОЖ,  БУДЕ ЦІКАВО І ДОРОСЛИМ І ДІТЯМ !!

16.30 – виїзд на м Рівне. Технічні зупинки по дорозі  ! 22.30-23.30 – орієнтоаний час прибутя у місто !

 ФОТО   22.00 — 23.00 — оріентовний час прибуття у місто !

Ціна туру, грн

(при бронюванні до 30.11.20)

Ціна туру, грн

(при бронюванні 01.12 — 30.12.20)

5250 грн /ос дорослий

 

5000 грн / ос діти 6-12 років

1850 грн — діти 3.0 -5.99 років – проїзд по маршруту

5750грн /ос дорослий та

 

5250 грн / ос діти 6-12 років

1850 грн — діти 3.0 -5.99 років – проїзд по маршруту

В ціну туру включено:

 

— Проживання у готелі 3 доби: 2-х, 3-х, 4-х місні номери : туалет, душ, телевізор, холодильник, зручні меблі у кожному номері.

— Проїзд по маршруту:  Рівне –Яремча-Буковель-Ворохта -Верховина –Мкуличин —  Рівне

— Харчування :  3 сніданки + 3 вечері

— Новорічна Забава:  Новорічний стіл : холодні, гарячі закуски, фрукти, солодке, спиртні напої, Новорічна програма: музики, конкурси, розваги,  привітання, танці, співи ..  

— Медичне страхування (групове)

— Оглядові екскурсії по програмі з проф. гідами

 

 

Додатково оплачується:

 

Вхідні квитки до туробєктів:

— Відпочинок у Spa комплексі  «Романтік Спа»690 грн дорослі та 390 діти

— Відпочинок на ГК Буковель: оренда лижного спорядження – від 140 грн: канатна дорога – 140  грн дорослі та 100 грн діти 6- 12 років , Вода Клаб -450-600 грн /ос  , Етно Парк «Гуцул Ленд» 250 /150 грн

—  Гуцульська  забава :  200 грн  дорослий тиа 150 грн діти  6-12 років

— Парення у чанах :  250 грн дорослий,  200 грн діти

— Музей у Верховині  3 шт по 30 грн дорослий та 20 грн діти (90 грн /60 грн)

Власні витрати, сувеніри !