Більярдний зал розважально-оздоровчого комплексу «Підкова»

м.Рівне, вул.І.Підкови, 17а
Щодня з 11:00 до 24:00
17504

Пов'язані заклади

Це затишна та цілком окрема частинка нашого великого закладу, в якій є дві зони - ігрова та банкетна частини, що дасть змогу гостям відчути усі плюси гри на професійних столах і смачно поїсти у веселій компанії.

Столи для російського більярду та американка

фірми «Buffalo»,

киї ручної роботи, якісні кулі -

все для поціновувачів гарної гри.

Смачні страви української та європейської кухні, мангал-меню, вражаючий асортимент елітних напоїв та великі РК монітори, що робить кафе-більярд "Підкова" улюбленим місцем відпочинку справжніх чоловіків, прихильників спортивних ігор та просто людей, що мають гарний смак.   

Під'їзд до кафе-більярду здійснюється через внутрішнє подвір'я, тому завітавши до нас, і залишивши авто, у внутрішньому подвір'ї, Ви можете зберегти свою приватність.

Ми подбали про комфорт кожного гостя та намагалися задовольнити усі побажання наших відвідувачів. З прагненням створити затишне місце для Вашої компанії, ми гостинно відчиняємо двері кафе-більярду щодня з 11:00 до 24:00.

 

 


Відгуки 1

 
Відвідували з друзями більярд у "Підкові". Сподобалось всім! Подивились футбол, пограли в більярд, досить смачно повечеряли... Все чудово. Дякуємо і рекомендуємо.

Залиште свій відгук