Спортивний комплекс "Хутір"

Рівненська область, с. Велика Омеляна, вул. Дубнівська, 11б/1
інформація за вказаними телефонами
2763

Пов'язані заклади

"Хутір" (сауна)
Адреса: Рівненська область, с. Велика Омеляна, вул. Дубнівська, 11б/1
Хутір (готель)
Адреса: Рівненська область, с. Велика Омеляна, вул. Дубнівська, 11б/1
Хутір (ресторан)
Адреса: Рівненська область, с. Велика Омеляна, вул. Дубнівська, 11б/1

Тенісні корти

В нашому комплексі функціонує 4 грунтових корти. 2 відкритих, на сііжому повітрі зі всіма зручностями, та 2 закритих корти з сучастною системою вентиляції та кондиціювання, підтримкою температури повітря +18. До послуг гравців такоє є: чоловічи та жіночі роздягальні, фіто-бар та отель.

Боулінг

Боулінг клуб заснований у 2005 році, з 2006 року почесний член ВФСБУ (Всеукраїнська Федерація Спортивного Боулінгу України), з 2008 року має власну РОФБ (Рівненська Обласна Федерація Боулінгу).

Боулінг-клуб "Хутір" це 10-ть професійних доріжок VIA (USA) з 3-ма доріжками, які мають бортики для допомоги гри (дуже круто для діток та весело для дорослих) та найкращою натірочною машинкою у Західній України KEGEL Kustodian+ (USA), більярдний стіл "Дінаріс", спорт-бар, школа боулінгу, ліцензійні тренери, аматорські та профеційні турніри, абонементи на гру, та найкращі акції у регіоні.

Гольф

Запрошуємо на свіже повітря та розважально-спортивні емоції з міні-гольфу. 18 професійних доріжок для гри. спортивний інвентарь, інструктори та звичайно спортивні змагання - є у нашому клубі.

Більярд

Для гри в більярд обладнана спеціальна кімната — професійний дванадцяти футовий стіл "Dinaris" для російського більярду, плазмовий телевізор та кондиціонер.

Водоспадне містечко та рибацьке озеро

Мальовниче місце для Вашого відпочинку, на свіжому повітрі, на літньому майданчику, посмаживши свій власний шашличок та половивши рибку з хорошими друзями!

 

 


Залиште свій відгук