Рівне, вул. Соборна, 17 (ЦУМ), 3-й поверх
08.00-20.00
2956

ПОЧНИ ЗНАЙОМСТВО З ФІТКЬОРВС. ЗАПИШИСЬ НА ФІТНЕС КОНСУЛЬТАЦІЮ! 

Це чудова можливість познайомитися з усім набором послуг і сервісу Фіткервс.
За допомогою кваліфікованого фахівця і спеціального обладнання Вам проведуть діагностику Вашого статури і проведуть заміри таких показників Вашого організму, як відсоток жирової і м'язової маси. Ви отримаєте загальні рекомендації фахівця з тренувань і харчування. Ознайомитеся з усім спектром програм Фіткервс.
Під час особистої бесіди з тренером у Вас буде можливість побачити весь тренувальний процес в клубі і спробувати роботу на тренажерах. Вас ознайомлять з унікальним обладнанням фітнес клубу Фіткервс, щоб Ви переконалися в його безпеці та ефективності. У Вас буде можливість побачити життя клубу зсередини, відчути атмосферу мотивації і позитиву.
Записатися на безкоштовну діагностику можна зателефонувавши в наш клуб. З нетерпінням чекаємо зустрічі з Вами!

Тренування
• Тренування FitCurves розроблено виключно для жінок, враховуючи фізіологічні та психологічні особливості жіночого організму.

• Унікальна система тренування, яка включає п'ять компонентів фітнесу і програму управління вагою, абсолютно безпечна для жіночого організму.
• 30 хвилин цикличного тренування, яке замінює класичну півторагодинне тренування в будь-якому спортивному клубі.
• Устаткування засноване на принципі гідравлічного опору, що дає можливість безпечно тренуватися жінкам різного рівня підготовки.
• Ефективність програми доведена п'ятьма мільйонами жінок, які є постійними членами клубу мережі більше, ніж в 90 країнах світу.

Програма управління вагою
• 30-денна програма схуднення, яка спрямована на відновлення метаболізму і обмінних процесів, без дієт і голодування.

Здоров'я

• Наша програма та обладнання має великий діапазон терапевтичного ефекту і сприяє оздоровленню, зміцненню і восстанавленія багатьох функцій організму.
• Щорічно світова компанія Сurves виділяє більше чотирьох мільйонів доларів на наукові дослідження у сфері здоров'я та стабілізації ваги серед жінок, і ці результати постійно доступні в мережі компанії.

 


Відгуки 1

 
Мабуть, це стара адреса, бо там давно його немає. Може знову відкрився, бо мене цей клуб цікавить. Я ходила на тренування і хочу знову.

Залиште свій відгук